Lediga jobb

Boax Service är ett kunskapsföretag med kompetent personal som fortlöpande genomgår specialistutbildning. Vi är lyhörda för marknadens behov och Boax Service tar högt ställda krav som en utmaning. Vi växer inom nya affärsområden och söker nya medarbetare. Hos oss finns stora möjligheter till ett utvecklande och varierande arbete.

Just nu söker vi Servicetekniker

För våra kunders räkning utför vi kontinuerlig översyn av såväl gamla som nya anläggningar och vi skräddarsyr gärna serviceavtal efter våra kunders önskemål.

Som servicetekniker hos oss arbetar du ute hos våra kunder med tillsyn, skötsel samt drift & underhåll av kundernas anläggningar. Du kommer vidare att ha mycket kundkontakt och arbetet innebär också att prissätta, kalkylera samt presentera åtgärdsförslag.

Rollen som servicetekniker hos oss innebär att självständigt arbeta med kvalificerade serviceåtagande inom ett eller flera områden så som ventilation, el, kyla, värme, styr- och reglerteknik samt pumpar. Du har minst 5 års erfarenhet med relevant utbildning. Behörighet inom el, kyla eller OVK är meriterande. Du ansvarar också för att återrapportera efter avslutat arbete. Körkort för bil är ett krav för tjänsten. Du rapporterar direkt till företagets Chef för Service & Entreprenad.

Vill du veta mer?

Har du frågor kontakta gärna Lars Berge, mobil 0707-54 09 90 eller e-post: lars.berge@boaxservice.se.